Kurser

Introkursus til mesoestetic:

Overordnet gennemgang af signatur- peelingerne: acnelan, cosmelan og mesoeclat, samt microneedeling og mesoterapi. Gratis introduktion på ca. 2 timer.

Basiskursus i mesoestetic: 

Dybegående gennemgang af vores peelinger, acnelan, cosmelan og mesoéclat, samt teorien bag. Vi gennemgår produkterne og ingredienser.

Microneedeling: 

Gennemgang af behandling og produkter til behandling. Forskellen mellem c.prof og x.prof linjen og vi laver eksempler på kundetilpassede behandlingscocktails.

Mesoterapi fra Mesoestetic Pharma Group - Barcelona: 

På dette kursus får du en dybdegående gennemgang af teorien bag mesoterapi. Hvordan det adskiller sig fra andre behandlinger, og hvorledes der sker både en fysisk og en ”kemisk stimulering.

Vi gennemgår de forskellige teknikker der kan behandles med, og du lærer at lave en behandling med MCT injector med teknikken ”nappage” og ”papule”. 

Depigmentering: 

Dybdegående kursus for dem der gerne vil fordybe sig, udelukkende i depigmentering. Vi gennemgår samtlige muligheder for behandling, både med peelinger og medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedeling.

Anti-aging: 

Dybdegående kursus til fordybelse af anti-age behandlinger. Både med peelinger, æstetiske behandlinger samt medicinsk-æstetiske behandlinger med mesoterapi og microneedeling.

© 2019

  • White Facebook Icon